Słyszałem juz wiele na temat programów partnerskich, między innymi to że można na nich sporo zarobić, jeżeli się przystąpi do odpowiedniego. Poczytałem o nich trochę, jednakże pierwszy raz spotykam się z programem partnerskim firmy hostingowej - ofertę taką przedstawiam firma ITL. Co wy o tym myślicie ? Warto spróbować ?
Tutaj macie szczegóły: https://strefaklient.../user...ser_tpl,pp.html
Strona 1 z 1
PP firmy hostingowej
Napisano 19 październik 2010 - 17:41
To prawda firmy hostingowe posiadają programy partnerskie bardzo atrakcyjne, ale czy na tym można dużo zarobić nie mając serwisu o temacie hosting, zarobić niewiele albo i nic. Ja posiadam, prowadzę serwis o biznesie o zarabianiu na domenach itp. wejść około 400 osób dziennie, program partnerski mam już około 6 mies. jeszcze nie zarobiłem na nim nawet 1 grosza. Być może to za mała liczba odwiedzająca serwis ale jak do tej pory czekam i wierzę w to że jeszcze na tym zarobię - tak to wygląda z mojej perspektywy.
Napisano 29 październik 2010 - 10:58
Ogólnie prowizje są niskie, nigdy nawet nie brałem się za polecanie hostingów i domen, wydawały mi się zbyt nieopłacalne.
Napisano 29 grudzień 2010 - 15:34
Użytkownik jaro65 dnia 19 październik 2010 - 17:41 napisał
To prawda firmy hostingowe posiadają programy partnerskie bardzo atrakcyjne, ale czy na tym można dużo zarobić nie mając serwisu o temacie hosting, zarobić niewiele albo i nic. Ja posiadam, prowadzę serwis o biznesie o zarabianiu na domenach itp. wejść około 400 osób dziennie, program partnerski mam już około 6 mies. jeszcze nie zarobiłem na nim nawet 1 grosza. Być może to za mała liczba odwiedzająca serwis ale jak do tej pory czekam i wierzę w to że jeszcze na tym zarobię - tak to wygląda z mojej perspektywy.
A może diabeł tkwi w szczególe, którym tutaj jest firma hostingowa. Często odniesienie sukcesu zależy od renomy marki którą promujemy. A ITL zainteresowałem się właśnie dlatego, bo znajomemu udało się już na nim zarobić. I postanowiłem powielić jego sukces
Strona 1 z 1

Logowanie