Forum Webmasterskie: PP firmy hostingowej - Forum Webmasterskie

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

PP firmy hostingowej

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   raulq7 Ikona

• Amator
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 22
  • Rejestracja 14-czerwiec 10

Napisano 26 czerwiec 2010 - 11:20

Słyszałem juz wiele na temat programów partnerskich, między innymi to że można na nich sporo zarobić, jeżeli się przystąpi do odpowiedniego. Poczytałem o nich trochę, jednakże pierwszy raz spotykam się z programem partnerskim firmy hostingowej - ofertę taką przedstawiam firma ITL. Co wy o tym myślicie ? Warto spróbować ?
Tutaj macie szczegóły: https://strefaklient.../user...ser_tpl,pp.html
0

#0 Reklama

• WebForum.pl
  • Grupa Advert

Napisano --

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   jaro65 Ikona

• Przedszkolak
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 3
  • Rejestracja 19-październik 10

Napisano 19 październik 2010 - 17:41

To prawda firmy hostingowe posiadają programy partnerskie bardzo atrakcyjne, ale czy na tym można dużo zarobić nie mając serwisu o temacie hosting, zarobić niewiele albo i nic. Ja posiadam, prowadzę serwis o biznesie o zarabianiu na domenach itp. wejść około 400 osób dziennie, program partnerski mam już około 6 mies. jeszcze nie zarobiłem na nim nawet 1 grosza. Być może to za mała liczba odwiedzająca serwis ale jak do tej pory czekam i wierzę w to że jeszcze na tym zarobię - tak to wygląda z mojej perspektywy.
szukasz pracy - list motywacyjny
oszczędzasz - lokaty bankowe
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   jcb Ikona

• Przedszkolak
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 7
  • Rejestracja 08-październik 10

Napisano 29 październik 2010 - 10:58

Ogólnie prowizje są niskie, nigdy nawet nie brałem się za polecanie hostingów i domen, wydawały mi się zbyt nieopłacalne.
masz dylemat jakie studia wybrać?
polecam też tapety na telefon
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   raulq7 Ikona

• Amator
  • PipPip
  • Grupa Members
  • Postów 22
  • Rejestracja 14-czerwiec 10

Napisano 29 grudzień 2010 - 15:34

Wyświetl postUżytkownik jaro65 dnia 19 październik 2010 - 17:41 napisał

To prawda firmy hostingowe posiadają programy partnerskie bardzo atrakcyjne, ale czy na tym można dużo zarobić nie mając serwisu o temacie hosting, zarobić niewiele albo i nic. Ja posiadam, prowadzę serwis o biznesie o zarabianiu na domenach itp. wejść około 400 osób dziennie, program partnerski mam już około 6 mies. jeszcze nie zarobiłem na nim nawet 1 grosza. Być może to za mała liczba odwiedzająca serwis ale jak do tej pory czekam i wierzę w to że jeszcze na tym zarobię - tak to wygląda z mojej perspektywy.

A może diabeł tkwi w szczególe, którym tutaj jest firma hostingowa. Często odniesienie sukcesu zależy od renomy marki którą promujemy. A ITL zainteresowałem się właśnie dlatego, bo znajomemu udało się już na nim zarobić. I postanowiłem powielić jego sukces ;) Zobaczymy czy w moim przypadku będzie tak samo
0

Strona 1 z 1