Strona 1 z 1
Najlepsze płatne serwery www
Napisano 11 wrzesień 2009 - 20:21
Teraz ja mogę polecić netmark, gdzie strony trzymam od roku i nie mam na co narzekać. Również kontakt mailowy jest dość sprawny. Swojego czasu serwer VPS kupiłem w eruovps.com gdzie może nie jest najtaniej, ale w Polsce nie nie oferowali tak dobrych parametrów.
Reasumując:
netmark.pl - tanio i dobrze
eurovps.com - drożej, ale hosting najwyższej jakości.
Reasumując:
netmark.pl - tanio i dobrze
eurovps.com - drożej, ale hosting najwyższej jakości.
Napisano 25 grudzień 2009 - 15:56
W ovh są najlepsze domeny. Jeśli chodzi o hosting to ja mogę polecić firehost. Przede wszystkim dobre ceny oraz świetny serwis
Dużym plusem jest szybki kontakt przez gg.
Napisano 07 czerwiec 2010 - 20:33
Od kilku dobrych lat korzystam z Livenet.pl.
Naprawdę polecam ich hosting bo jest to profesjonalna firma, która zawsze służy pomocą. Przez te kilka lat, nigdy, naprawdę nigdy nie byłem rozczarowany ich usługami. Dodam do tego, że jest to jeden z tańszych hostingów w Polsce.
Naprawdę polecam ich hosting bo jest to profesjonalna firma, która zawsze służy pomocą. Przez te kilka lat, nigdy, naprawdę nigdy nie byłem rozczarowany ich usługami. Dodam do tego, że jest to jeden z tańszych hostingów w Polsce.
Napisano 17 czerwiec 2010 - 21:21
Ja natomiast pragnął bym polecić usługi firmy dotychczas (nie wiem dlaczego) przez was nie wymienionej. Mianowicie chodzi o 2hi.pl Jest to nasza rodzima firma rodem z Częstochowy. Ze wspomnianą jakością problemu mieć nie będziecie. Wiem po sobie. Usługa dedykowana głównie pod mniej rozbudowane przedsięwzięcia. Największa oferta MAXIplus oferuje 1200mb pojemności na dysku i 96GB rocznego transferu. Wszystkie proponowane przez nich opcje charakteryzują się natomiast naprawdę bardzo niską ceną.
ps: właściwie zamieszczę odnośnik do ich cennika - dla zainteresowanych 2hi.pl/oferta.html
ps: właściwie zamieszczę odnośnik do ich cennika - dla zainteresowanych 2hi.pl/oferta.html
Napisano 20 czerwiec 2010 - 11:09
A ja dodam od siebie linuxpl.com. Świetny hosting bezproblemowy i chyba bardzo dobry wynik w stosunku cena do jakości
Zapraszam na stronę serwisu komputerowego w Poznaniu
Napisano 21 sierpień 2010 - 21:27
Ja zdecydowanie polecam ovh.pl, mam tam serwery dedykowane jak i wirtualne.. Nigdy nie mam problemów, a jak coś się stanie np. z dedykiem szybko naprawiają.
Strona 1 z 1

Logowanie