Forum Webmasterskie: O czym mowa w tym pp? wiecie? - Forum Webmasterskie

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

O czym mowa w tym pp? wiecie?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Mentor Ikona

  • Przedszkolak
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 1
  • Rejestracja 07-październik 11

Napisano 07 październik 2011 - 09:11

Wpadłem na taką stronkę www.sins4you.pl
to chyba jakiś nowy program partnerski.

Przeglądał już ktoś to ?

Podrzuci ktoś info czy już próbowaliście ?

W sumie wygląda całkiem nieźle.
0

#0 Reklama

  • WebForum.pl
  • Grupa Advert

Napisano --



#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Grek Ikona

  • Przedszkolak
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 6
  • Rejestracja 19-styczeń 12

Napisano 24 styczeń 2012 - 19:56

Wygląda jak typowy program. Znając życie to Twoja reklama ;)
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Lvcas Ikona

  • Aktywny
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 117
  • Rejestracja 11-grudzień 11

Napisano 11 maj 2012 - 08:19

W ogóle te wszystkie programy partnerskie to pic na wodę moim zdaniem.
---
darmowy program do pit 2012
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych