Zapraszamy na Odel.pl
Darmowy hosting www
1GB powierzchni dyskowej,bez limitu transferu i reklam na Twojej stronie.
Rejestracja w 30 sekund.
Czekamy na wszelkie sugestie i opinie.
Pozdrawiamy.
Strona 1 z 1
Darmowe hosting bez reklam
Napisano 06 luty 2012 - 23:16
Najlepsze, jedyne i oficjalne forum tarnowskich studentów! Głównie studentów pwsz tarnów ale innych studentów również zapraszamy! :)
Napisano 27 luty 2012 - 10:03
Użytkownik anna33 dnia 24 luty 2012 - 21:07 napisał
czy jest sens meczyć sie z limitami przy darmowym hostingu, wkurzać sie nie potzebnie ograniczeniami jakie narzuca na nas darmowy hosting gdy np. w uti.pl hosting mozna nabyć za 10 zł (zamiast 123) moim zdaniem warto rozwazyć taką opcję: www.uti.pl/voucher
Tylko, że uti.pl za 10 zł też nie oferuje kokosów...
mały ZUS
Najlepsze, jedyne i oficjalne forum tarnowskich studentów! Głównie studentów pwsz tarnów ale innych studentów również zapraszamy! :)
Napisano 01 marzec 2012 - 05:15
A czego Tobie brakuje w ofercie Uti Pike 10? Masz 10GB pojemności, 500GB transferu rocznie, 2 strony www, bez limitu konta pocztowe, obsługuje wszystkie popularne skrypty, bez limitu bazy Mysql. Jak liczysz że dostaniesz coś takiego za darmo czy taniej, to pokaż mi taką firmę i daj mi pewność że nie zwiną się po miesiącu i będę miał support, a pierwszy tam polecę i założę konto. Testowałem już sporo hostingów i o wielu mogę powiedzieć dobre i złe rzeczy, ale nie spotkałem jeszcze podobnej oferty za 10zł, nawet w promocji.
Napisano 17 marzec 2012 - 01:35
Strona 1 z 1

Logowanie