Strona 1 z 1
Rozpowszechnienie strony.
Napisano 08 styczeń 2010 - 18:54
Napisano 08 styczeń 2010 - 18:58
Napisano 08 styczeń 2010 - 20:05
Nie dodawaj do google, tylko zadbaj o to, aby samo znalazło Twoją stronę. Wymień się linkami z kilkoma serwisami, oraz możesz zainteresować się tzw. preclami (artykułami które zawierają link do Twojej strony). Jest to ostatnio skuteczna metoda na polepszenie pozycji.
Napisano 08 styczeń 2010 - 20:24
Użytkownik Jarek dnia 08 styczeń 2010 - 20:13 napisał
Tylko że precle z linkami do mojej strony powinny być treścią związane z tematyką mojej strony...
Chyba, że znaleźć precla o dowcipach... ;]
Chyba, że znaleźć precla o dowcipach... ;]
No tak, ale art może być zawsze o wszystkich dowcipach, śmiesznych i beznadziejnych, poźniej możesz napisać dowcip o informatykach jakiś, i napisać, że Twoja strona ma głosowanie i w te sposób tylko [URL -> najśmieszniejsze dowcipy] prezentowane są. I precel gotowy
Napisano 11 styczeń 2010 - 10:38
zacznij od usługi pozycjonowania (oferuję takową ale możesz też poszukać firmy).
Dodatkowo zapoznaj się z kursem pozycjonowania mojego autorstwa: http://poradnik-seo.pl
a tak w cyberskrócie: Po prostu promuj i pozycjonuj swoją stronę w każdym miejscu sieci, w którym się znajdujesz
Dodatkowo zapoznaj się z kursem pozycjonowania mojego autorstwa: http://poradnik-seo.pl
a tak w cyberskrócie: Po prostu promuj i pozycjonuj swoją stronę w każdym miejscu sieci, w którym się znajdujesz
Napisano 17 czerwiec 2010 - 21:24
Miałem podobny problem i zleciłem go firmie zajmującej się pozycjonowaniem. Dlaczego ? Stawiam przede wszystkim na profesjonalne podejście do wykonywanej pracy . Sam się tym nie zajmuję z powodu braku czasu i odpowiedniego doświadczenia. Najlepiej skupić się na pracy w danej dziedzinie, resztę pozostawiając innym. Takie podejście napędza koniunkturę gospodarczą i podnosi (ostateczny wynik fachowość pracy. Ja do pozycjonowania mojej strony zatrudniłem tych fachowców http://o12.pl/pozycjonowanie.php
szczerze mogę polecić ich usługi - zdecydowanie znają sie na rzeczy
szczerze mogę polecić ich usługi - zdecydowanie znają sie na rzeczy
Napisano 21 czerwiec 2010 - 22:49
Po prostu od razu polecam rozwiązania (nawet firmy i usługi) które uważam za dobre i sprawdzone.
Ale żeby nie było ... Powinieneś dodać swoją stronę do odpowiednich informatorów internetowych, katalogów firm (np. JIG) itp. Domyślam się, że na stronie chcesz zarobić, niestety nie mogę jej otworzyć i podać Ci konkretnych przykładów takich katalogów, bo nie wiem co konkretnie jest prezentowane na stronie, ale powinieneś poszukać tego rodzaju stron, które skierują wyselekcjonowany ruch do twojej strony - a jednocześnie staną się dla Ciebie darmowa reklamą
Ale żeby nie było ... Powinieneś dodać swoją stronę do odpowiednich informatorów internetowych, katalogów firm (np. JIG) itp. Domyślam się, że na stronie chcesz zarobić, niestety nie mogę jej otworzyć i podać Ci konkretnych przykładów takich katalogów, bo nie wiem co konkretnie jest prezentowane na stronie, ale powinieneś poszukać tego rodzaju stron, które skierują wyselekcjonowany ruch do twojej strony - a jednocześnie staną się dla Ciebie darmowa reklamą
Strona 1 z 1

Logowanie